9 december 2017: Familie kerstconcert

 

Familie Kerstconcert – 9 december 2017

Onder de noemer Zingen verbindt zong het MultiCultiKoor Rotterdam Noord, deels samen met het publiek, bekende en minder bekende kerstliederen uit verschillende landen. Dat zingen verbindt weten en voelen we allemaal! Het is daarom dankbaar om dit te doen als koor.

De Bergsingelkerk was op 9 december goed gevuld met vrienden en bekenden van het koor maar ook met veel mensen uit de buurt.
Agnes Katona begeleidde het koor op de piano en zorgde voor een oorstrelend intermezzo. Buurtgenoot en koorlid Chantal van Heeswijk bracht op haar heel eigen humorvolle wijze schrijfsels uit eigen hoofd. Het gegniffel in de zaal was goed te horen.
Kortom dit familiekerstconcert had een afwisselend programma dat warm werd ontvangen.

Na afloop zorgde accordeonist Arkadi voor een, af en toe, opzwepende sfeer waarbij er opnieuw volop meegezongen werd.
Het bleef nog lang druk in de foyer en het was aanpoten voor de vrijwilligers (hulde) van de Bergsingelkerk!

Met dank aan iedereen  kijken we tevreden terug op een geweldige avond.

Familie kerstconcert MCKRN met Chantal van Heeswijk en Arkadi

Onder de noemer Zingen verbindt zong het MultiCultiKoor Rotterdam Noord, deels samen met het publiek, bekende en minder bekende kerstliederen uit verschillende landen. Dat zingen verbindt voelden we allemaal! De Bergsingelkerk was op 9 december goed gevuld met vrienden en bekenden van het koor maar ook met veel mensen uit de buurt. Agnes Katona begeleidde het koor op de piano en zorgde voor een oorstrelend intermezzo. Buurtgenoot en koorlid Chantal van Heeswijk bracht op haar heel eigen humorvolle wijze schrijfsels uit eigen hoofd. Het gegniffel in de zaal was goed te horen. Kortom dit familiekerstconcert had een afwisselend programma dat warm werd ontvangen.Na afloop zorgde accordeonist Arkadi voor een, af en toe, opzwepende sfeer waarbij er opnieuw volop meegezongen werd. Het bleef nog lang druk in de foyer en het was aanpoten voor de vrijwilligers (hulde) van de Bergsingelkerk!

Geplaatst door MultiCultiKoor Rotterdam Noord op dinsdag 1 mei 2018

 

Deel deze pagina