Contact

Wil je meer informatie of wil je jezelf aanmelden, stuur ons een e-mail of gebruikt het contactformulier. Wij nemen dan contact met je op.

[recaptcha]

Adres en Route repetitieruimte

Wij repeteren elke woensdagavond van 19.45 tot 21.45 uur in het gebouw van de Opstandingskerk, Lisplein 31 Rotterdam.
Het Lisplein ligt grenzend aan de Gordelweg tussen de Bergweg en Bergsingel in de wijk Liskwartier (Rotterdam Noord). Met de auto: via de Gordelweg, afslag Bergselaan, eerste straat rechts.

Vakantie’s

Herfstvakantie 2019: 21 t/m 25 oktober
Kerstvakantie 2019/2020: 21 december t/m 5 januari 2020.

Sponsoring, Vrienden en Donaties

Ons koor heeft een fantastische financiële start gehad dankzij subsidie van Deelgemeente Noord. Inmiddels staan wij op eigen benen en kunnen uw steun dus zeer goed gebruiken. Wilt u zich aanmelden als sponsor of heeft u vragen of tips, neem dan gerust contact met ons op. Het is ook mogelijk om, tegen betaling, reclame te maken voor een activiteit van u of uw organisatie! U kunt ook vriend worden van het koor. U zingt dan niet mee (tenzij u dat leuk zou vinden), maar bent wel nauw betrokken bij het reilen en zeilen van ons koor. Als vriend van het koor mag u natuurlijk een tegenprestatie verwachten. Wij denken hierbij aan vrijkaarten bij een optreden.
Uiteraard zijn alle donaties aan het koor van harte welkom! Voor aanmelding of vragen over bovenstaande items kunt u mailen naar  info@mckrn.nl, het bestuur neemt contact met u op.

Deel deze pagina