Lid worden

Lid worden

Vind je zingen leuk en wil je niet alleen maar onder de douche zingen? Nieuwe leden zijn bij ons van harte welkom. Je kunt via het contactformulier aangeven dat je graag een keer wilt komen luisteren. Voordat je besluit om lid te worden, kun je 1 of 2 avonden aanwezig zijn op een repetitie en, als je dat wilt, mee zingen. Dan kan je beter beoordelen of dit koor iets voor jou is. Repetities zijn natuurlijk momentopnames, maar je kunt al wel sfeer proeven.

Als je de sfeer prettig vindt en het repertoire een uitdaging, en je wilt lid worden van ons koor, dan krijg je eerst een stemtest. Deze wordt afgenomen door onze dirigent, Roland Hangelbroek. Een stemtest houdt in dat je enkele toonladders en een door jou zelf gekozen liedje moet zingen. Dit alles om te bepalen welke stemgroep bij jou past en welk niveau je hebt, want zoals je misschien al wel op deze site hebt gelezen: “Ons koor heeft als doel meerstemmige muziek te zingen, waarbij sprake is van enige doelstelling wat betreft de muzikale kwaliteit”.

Wat kost het

Lid worden van ons koor kost helaas ook geld. Wij vragen aan onze leden een maandelijkse contributie van € 20,00. Dit kan ook per kwartaal betaald worden. Ook een geheel gevulde koormap met logo kost geld. Hiervoor moet eenmalig € 10,00 betaald worden, maar dan is het ook gelijk jouw eigendom. Deze map gebruiken we alleen bij concerten en andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld Flashmobs, met het koor. Op de repetities kan je een map van eigen keuze gebruiken.

Wil je je aanmelden, doe dit via onze  contactpagina.

Deel deze pagina