Agenda

Workshop

Zaterdag 19 maart van 13.30- 17.00 uur in de Opstandingskerk in het Liskwartier een workshop van Joep de Bont. Deze workshop sluit aan op ons Afrikaanse repertoire. Vijf nieuwe leden kunnen hier gratis aan deelnemen.

Lees verder

Openbare repetitie

Woensdag 13 april van 19.45-21.45 uur Open repetitie. Kom naar onze repetitie om gezellig mee te zingen. Het thema is ‘Wereldklanken’.

Lees verder

Break Free

Ieder jaar maakt Studio de Bakkerij een locatievoorstelling. Een cadeau aan de buurt. Dit jaar doen ze dat wel op een heel bijzondere locatie! Van 16 t/m 26 juni speelt de locatievoorstelling Break Free in de Tuin van Noord, het voormalige complex van de Noordsingel gevangenis. Het MultiCultiKoor Rotterdam Noord neemt deel aan het slotprogramma […]

Lees verder

Korenfestival Rotjekoor

Zaterdag 18 juni doet het MultiCultiKoor Rotterdam Noord mee met het Korenfestival Rotjekoor. Het grootste en meest gerse korenfestival van Nederland. Kijk voor meer informatie en het programma op www.rotjekoor.nl

Lees verder

Jubileumconcert

In november 2022 bestaat het MultiCultiKoor Rotterdam Noord 12 ½ jaar. Dat laten we niet zomaar voorbij gaan. Op zaterdagmiddag 26 november organiseren we een speciaal Jubileumconcert in de Bergsingelkerk. Het belooft en swingend concert te worden met Afrikaanse nummers, African-American gospel en Surinaams-Antilliaanse muziek en zang.

Lees verder